Εγκαίνια ΠέΖο: Ένα από τα όνειρα που έγινε πραγματικότητα

0
502

Την Κυριακή 28/11/2021 και μετά από ακριβώς δύο χρόνια από το πρώτο ανοικτό κάλεσμα – παρουσίαση του Συλλόγου μας ένα από τα όνειρά μας έγινε πραγματικότητα και εγκαινιάστηκε! Αποκτήσαμε έδρα λοιπόν για να στεγάσουμε τις διαδικασίες και τις δράσεις μας και μαζί να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε και άλλους στόχους μας!

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής και των Δημοτικών παρατάξεων και εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, έτσι λοιπόν ανάμεσά τους ήταν  ο κ. Κ. Καλογερόπουλος, ο κ. Κ. Ασκούνης, ο κ. Γ. Βακαλόπουλος,  ο κ. Θ. Ψαλιδόπουλος, ο κ. Κ. Ευσταθίου, ο κ. Γ. Κουτσογιάννης,, ο κ. Κ. Κόκουλος, o κ. Γ. Μαργωμένος, ο κ. Γ. Εμιρζάς , ο κ. Β. Μπουκουβάλας, η κ. Ε. Αυγερινού, η κ. Ν. Ιορδανίδου . ο κ. Ι. Φωτόπουλος., ο κ. Λ. Μύαρης, ο κ.  Γ. Παπαργυρίου, η κ. Β. Κολιβίρα, η κ. Λ. Καζλαρή, ο κ. Κ. Γκιολές κ.ά. Ξεχωριστή θέση και τιμή για εμάς αποτέλεσε η παρουσία του γηραιότερου  Καλλιθεάτη, εγγεγραμμένου στα  μητρώα αρένων της πόλης του κ. Νικόλα Γιατρά.

Μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο αποτέλεσε η συμμετοχή του κόσμου της Καλλιθέας.

Το πρόγραμμα λοιπόν για να δώσουμε μια μικρή περιγραφή των τεκταινομένων  είχε ως εξής, Αγιασμός, καλωσόρισμα από την πρόεδρο, χαιρετισμοί από εκπροσώπους, άπειρες κουβέντες με τη συνοδεία κερασμάτων και… μια δεκάλεπτη ξενάγηση στον χώρο που φιλοξενείται το αρχείο του Μαθητικού Φεστιβάλ και επίσης  έχει ξεκινήσει να δημιουργείται μια συλλογή σχετική με την Καλλιθέα και την ιστορία της.

Τελειώνουμε με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, με μια ανοικτή πρόσκληση για όσους θέλουν να μας επισκεφθούν και για όσους θέλουν να μας προσφέρουν σχετικό υλικό για να πλουτίσουμε τη Συλλογή μας.

ΠέΖο Αραπάκη 103 Καλλιθέα

Comments are closed.