Εγκαίνια-Έδρα, στέγη, Γραφείο, Πολυχώρος

0
546

Φτάσαμε λοιπόν στην τελική ευθεία…

Με τις δύο προηγούμενες δημοσιεύσεις μας, στον φιλόξενο δικτυακό χώρο της Νέας Καλλιθέας, εξιστορήσαμε το χρονικό της απόκτησης και δημιουργίας των γραφείων μας, με τους ανθρώπους και τις ιδέες μας, τις ενέργειες και τις στιγμές μας. Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να ανακοινώσουμε τον ακριβή χρόνο και τόπο των εγκαινίων.

Τον τόπο βέβαια δεν μπορείτε να τον χάσετε γιατί όταν τελειώσαμε τον εσωτερικό χώρο  περήφανοι γι’ αυτόν βιδώσαμε στην πόρτα  μια ταμπέλα με τα τέσσερα γράμματα του Συλλόγου μας, πιο μεγάλα θα έλεγα κι από το μπόι μας…ή ίσως κάποιων μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου συμπεριλαμβανομένης και της γράφουσας.

Τώρα που τη χαζεύουμε όμως αυτήν την επιγραφή από το απέναντι πεζοδρόμιο, μας φαίνεται πως κάναμε λάθος…

Θα έπρεπε το Ε και το Ο να τα μεγαλώναμε λίγο παραπάνω, γιατί ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ της μεγάλης μας ομάδας και ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ να ξεκινήσει το στήσιμο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ της, ξεπερνάει τα τετραγωνικά του γραφείου και φιλοδοξεί να αγκαλιάσει όλη την πόλη.

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ έναν χώρο που θα ξεφυλλίζει τις σελίδες της ιστορίας της πόλης μέσα από τις ιστορίες των ανθρώπων της, που γεννήθηκαν ή βρέθηκαν εδώ, πήγαν σχολείο, δούλεψαν, διασκέδασαν, ερωτεύτηκαν, αγωνίστηκαν, με έναν λόγο έζησαν εδώ…

Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει μόνο μια μικρή αρχή, είμαστε όμως σίγουροι ότι μεγαλώνοντας η ομάδα θα περισσέψει η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ δουλειά και θα μπορέσουμε να απλώσουμε το ΟΡΑΜΑ.

Σας περιμένουμε λοιπόν για αυτό το «μεγαλώνοντας»!

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΠέΖο:

Γεωργίου Θεολογία, Ντάβαρης Παναγιώτης

Comments are closed.