Δ. Καλλιθέας: Από σήμερα 22/6 οι εγγραφές στο αθλητικό καλοκαιρινό Camp… Μόνο ηλεκτρονικά !!!

0
2332

Ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα “Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση 2021” που θα υλοποιήσει ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και ΆθλησηςΓιάννης Γάλλος” απο τις 5 έως τις 30 Ιουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την Α’ Δημοτικού μέχρι και τη Στ‘. Προτεραιοτητα στο πρόγραμμα θα έχουν τα παιδιά που συμμετείχαν στα ΚΔΑΠ  καθώς και εκείνα των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σύμφωνα με το γενικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τα αθλητικά Summer Camps και θα αποτελείται από 10μελη τμήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση» υλοποιείται εδώ και 16 χρόνια με στόχο την ποιοτική, δημιουργική και ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ενώ παράλληλα στηρίζει τους εργαζόμενους γονείς προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της φύλαξης των παιδιών τις πρωινές ώρες.

→ Διαβάστε το Φυλλάδιο Οδηγιών και Όρων συμμετοχής

Οδηγίες για την ηλεκτρονική αίτηση

Κατεβάζετε την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε στο kallithea.gr, τη συμπληρώνετε και τη στέλνετε μαζί με όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής (συνημμένα σε ένα email), σκαναρισμένα σε αρχείο pdf (όχι φωτογραφία), στη διεύθυνση: kallitheacamp@gmail.com. Στέλνετε ξεχωριστό email για κάθε παιδί. Στο θέμα του email αναγράφετε μόνο το όνομα και το επίθετο του παιδιού για το οποίο κάνετε την αίτηση. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Συνημμένα:

  1. ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ – ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ (Αιτήσεις από 22 Ιουνίου)
  3. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΕΣΤ SELF TEST (προσκομίζεται κατά την πρώτη προσέλευση του παιδιού και κάθε εβδομάδα)
fb-logo

Ακολουθήστε τη σελίδα του οργανισμού στο Facebook για να παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις

Comments are closed.