Δ. Καλλιθέας: Σήμερα 19/6 η μοναδική “μελωδική μυσταγωγία” που είχε αναβληθεί λόγω βροχής

0
292

Επαναλαμβάνετε απόψε, Σάββατο 19 Ιουνίου στις 21:00, η πρώτη συναυλία με την οποία άνοιξε αυλαία το πολιτιστικό “ελεύθερο” καλοκαιρινό ταξίδι που δημιούργησε ο Δήμος Καλλιθέας, αλλά λόγω της βροχής που ξέσπασε στη διάρκεια της είχε αναβληθεί.

Το ταξίδι λοιπόν συνεχίζεται σήμερα από την ίδια πολιτιστική αφετηρία των τελευταίων ετών, στον ανοιχτό χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων) πίσω από την πλατεία Δαβάκη, με τον Καλλιθεάτη τραγουδοποιό Ορφέα Περίδη, αλήθεια ποιος δεν έχει τραγουδήσει το “μια φωτοβολίδα” (που έγραψε ο ίδιος σε παγκάκι της Χαροκοπείου Σχολής) σε μια μοναδική παράσταση “Με δύο Κιθάρες” παρέα με το Μανόλη Ανδρουλιδάκη, που λόγω βροχής υπήρξε τελικά η αναβολή της.

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο» 

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να τηρείτε σχολαστικά τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες που δίδονται από τα αρμόδια Υπουργεία.

Προσοχή !!!!

Ενδέχεται κάποιες εκδηλώσεις να τροποποιηθούν, βάσει υγειονομικών αποφάσεων και για το λόγο αυτό σας καλούμε να επισκέπτεστε καθημερινά το www.kallithea.gr καθώς και τα social media του Δήμου Καλλιθέας

Comments are closed.