Δράσεων συνέχεια για την πολιτιστική ομάδα «Εν Καλλιθέα»

0
559

Μια ακόμη σημαντική δράση από την πολιτιστική ομάδα «Εν Καλλιθέα» με αναφορά αυτή τη φορά στο φαινόμενα του κοινωνικού ρατσισμού σε μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για τη δραματοποίηση ενός  σύγχρονου παραμυθιού γραμμένο σε στιχάκια με ομοιοκαταληξίες. με τίτλο «Μια βίδα αλλιώτικη» της Παναγιώτας Ζέλου με την ηθοποιό Ελένη Μπουκουβάλα Πρόκειται για ένα παραμύθι που διαπραγματεύεται την διαφορετικότητα και τον εκφοβισμό (bullying -μπούλινγκ). Μία κατάσταση που υπάρχει μέσα στα σχολεία αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Μία κατάσταση που βιώνουν πολλά παιδιά αλλά και μεγάλοι άνθρωποι.

Το δρώμενο που απευθύνεται προς εκπαιδευτικούς και γονείς θα πραγματοποιηθεί στο νέο και εντυπωσιακό χώρο «ο Δρόμος του Μεταξιού» που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους 129 και Μαντζαγριωτάκη.

Αναλυτικότερα η πρόσκληση της Πολιτιστικής Ομάδας «Εν Καλλιθέα»

Η πολιτιστική ομάδα “ΕΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ” καλεί εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και γονείς να παρακολουθήσουν τη δραματοποίηση ενός σύγχρονου παραμυθιού από ηθοποιό, που αναδεικνύει προβληματισμούς για το φαινόμενο του κοινωνικού ρατσισμού σε μικρούς και μεγάλους φίλους. Το προτεινόμενο  δρώμενο θα λάβει χώρα στον Δρόμο του Μεταξιού (πολυχώρος πολιτισμού – Σοφοκλέους 129- Καλλιθέα).

Comments are closed.