Δημήτρης Μπάσης και Μανόλης Ανδρουλιδάκης μάγεψαν με το ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα – video

0
441

Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο, με διαφορετικούς συνθέτες, που άφησαν ανεξίτηλο το μουσικό τους μεγαλείο στο Ελληνικό λαϊκό τραγούδι όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά., προσέφεραν σε ένα πρωτότυπο ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή, ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και ο βιρτουόζος κιθαριστής και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης μάγεψε με τα κιθαριστικά ηχοχρώματα του ταλέντου του και ο Δημήτρης Μπάσης γοήτευσε με τις διαχρονικές επιτυχίες που ερμήνευσε χαρίζοντας σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας μια μοναδική μελωδική βραδιά.

Στο σπουδαίο ρεσιτάλ παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος προλόγισε και την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κων/νος Ευσταθίου, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Μπαρμπάκος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γ. Καλαμπαλίκης, Π. Κοττέας, Β. Μαργαρίτη, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ Αναστ. Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γ. Κουτσογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηνά Εξάρχου, Γιώργος Μαργωμένος, Νίκος Ηλιάδης, Νανά Ιορδανίδου, η Κοινοτική Σύμβουλος Αγγελική Αθανασακοπούλου κ.α

Comments are closed.