Δεν «πήγε» στο «ραντεβού» της με την κορυφή

0
406

Επισκοπή και απουσίες νίκησαν την Καλλιθέα

ρεπορτάζ: Γιώργος Φραγκάκης

Η Καλλιθέα υποδέχτηκε την Επισκοπή Ρεθύμνου για την 8η αγωνιστική της Betsson Super League 2, ένα παιχνίδι το οποίο ήταν εξ’ αναβολής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δε τα κατάφερε απέναντι στους Κρητικούς και έχασε με 0 – 2 εξαιτίας ενός επιθετικού ξεσπάσματος των φιλοξενουμένων στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου.

Η Καλλιθέα ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές, αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών, και με 3-4-3 ως σχηματισμό που όμως δεν φάνηκε λειτουργικό με τον Βόκολο να το αλλάζει σε 4-3-3 κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο αρκετά μέτρα στο γήπεδο.

Ωστόσο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά χαμηλός στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτο ημιχρόνου, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεωνίδας Βόκολος πέρασε τον Ρώσση στο παιχνίδι αντί του Χατζιδήμπα, περισσότερο λόγω του νέου σχηματισμού. Οι κυανόλευκοι πίεσαν αρκετά, αύξησαν την ένταση στο παιχνίδι τους δείχνοντας πως μπορούν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού.

Αυτά σε ότι αφορά τη θεωρία, γιατί στην πράξη και πιο συγκεκριμένα στο 49′ λεπτό της αναμέτρησης σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Πέτρου έβγαλε σέντρα από τα δεξιά όπως επιτεθόταν η Επισκοπή, με το σέντερ φορ των Κρητικών Σταθόπουλο να πιάνει δυνατή κεφαλιά, το Στρέζο να  αποκρούει  εντυπωσιακά πλην όμως ο Πέτρου πήρε το ριμπάουντ πάσαρε στον Σταθόπουλο, ο οποίος αυτή τη φορά προ σχεδόν κενής εστίας έκανε το 0 – 1.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο54′ από ένα στημένο που κέρδισε η Επισκοπή, ο Πέτρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Στρέζου σημειώνοντας το 0 – 2 που έμμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» πίεσαν σημαντικά, χάνοντες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή με τον Κυνηγόπουλο στο 56′ ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλογεράκη. Ο Άντονι Μουνιέ, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα έπειτα από 2 αγώνες, στα 30 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των Ρεθυμνιωτών χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ.

Η Καλλιθέα γνώρισε την ήττα μετά από ένα σερί 8 αγώνων όπου μετρούσε 7 νίκες και 1 ισοπαλία.

Το φύλλο αγώνα

 ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  –  ΠΑΕ Α.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗ   2 – 0

Σκόρερ:  49′ Σταθόπουλος, 54′ Πέτρου

Διαιτητές: Κουκούλας (Λέσβου) – Ψύλλος (Λέσβου) – Νίκζας (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: Ανδρικόπουλος, Νοικοκυράκης, Καλογεράκης, Νταρζίσιο.

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Βόκολος):

Στρέζος, Κοντοχρήστος (Μουνιέ 61′), Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρένζτας (Βασιλούδης 69′), Μπουλούλης, Χατζιδήμπας (45′ Ρώσση), Μασιέλ (Ιωάννου 61′), Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Μαρουκάκης (Νάτσης 69′)

ΠΑΕ Α.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς):

Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Τσάβος Πολυχρόνης, Εμπόι, Τριάντε, Νοικοκυράκης, Πέτρου (Σουμπασάκης75′), Σταθόπουλος ( Νταρζίσιο 64′)

Comments are closed.