Γ. Παυλόπουλος: Ο Δραγάτης Άλλα είπε και άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα

0
398

Ο Γενικός Αρχηγός και εκπρόσωπος της ΠΑΕ Καλλιθέα Γιώργος Παυλόπουλος, στο παιχνίδι των “κυανόλευκων” στη Νάξο με την Σαντορίνη, αποκάλυψε το τι συζητήθηκε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του διαιτητή του αγώνα Δραγάτη και του ίδιου.

Ο πολύπειρος παράγοντας ως εκπρόσωπος της ομάδας ρώτησε τον κ. Δραγάτη γιατί απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας Τσιντώνη και μάλιστα στο τέλος του αγώνα.

Ο κ. Δραγάτης απάντησε αρχικά εξαιρώντας την ευγενική συμπεριφορά του κ. Παυλόπουλου, και απαντώντας στο ερώτημα του ανέφερε “…ότι ο παίκτης τον αποκάλεσε τρελό…”. Φυσικά μια τέτοια έκφραση, η οποία ακούγεται πολύ συχνά στη διάρκεια των αγώνων από τους ποδοσφαιριστές σε καμμία περίπτωση δεν επιφέρει την αποβολή ούτε καν την κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο ο κ. Παυλόπουλος με έκπληξη διάβασε στο φύλλο αγώνα ότι ο διαιτητής Δραγάτης άλλαξε την αιτιολογία της αποβολής του παίκτη της Καλλιθέας, προφανώς οι συνάδελφοι του θα τον ενημέρωσαν για την γκάφα του, αναγράφοντας ότι “…ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας Τσιντώνης μου είπε είσαι τρελός ρε μ@@@@@@…”.

Comments are closed.