Γιάννης Ζουγανέλης «Από το ωχ στο αχ…» – Σήμερα 12/12 η τελευταία παράσταση

0
468

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τους τραγουδιστές και τους μουσικούς που εντυπωσίασαν στον ιστορικό χώρο «Αθηνά Live» αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ολοκληρώνουν τον κύκλο των παραστάσεων τους με την τελευταία εμφάνιση τους που  περιλαμβάνει  ότι το υποψιασμένο Ελληνικό κοινό έχει επιλέξει σαν εκφραστικό του μέσο για να οδηγείται  προς τα εμπρός!

Οι αναγνώστες του «ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» (neakallithea.gr) θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν προσκλήσεις της σημερινής τελευταίας παράστασης του Γιάννη Ζουγανέλη στον ιστορικό χώρο «Αθηνά Live» στο Μοσχάτο.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να παρακολουθούν τις ενημερώσεις στη σελίδα μας στο facebook σήμερα.

Γιάννης Ζουγανέλης – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

«Από το ωχ στο αχ…»

Ο γνωστός μας πολυπράγμων Γιάννης Ζουγανέλης έχει στήσει μια εξαιρετική παράσταση – συναυλία αντιπαλεύοντας την καθημερινή μας μιζέρια που τα τελευταία τρία χρόνια σκοτεινιάζει τη ζωή μας.

Από το συνεχές ωχ και αχ που τείνει να γίνει  το μόνιμο επιφώνημα στο στόμα των συνεχώς αρνητικά εκπλησόμενων συμπολιτών μας, φιλοδοξεί η παράσταση αυτή να μας οδηγήσει στη λύτρωση, της απόλαυσης και του φωτός!

Το νόημα είναι να βρούμε την παιδικότητα και τη χαρά μας!

Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση όπου, εκτός των άλλων, το κοινό θα  συμμετέχει με ερωτήσεις, απαντήσεις, συμφωνίες και διαφωνίες…..μια βραδιά παιχνιδιού γεμάτη από πολύ γνωστά διασκεδαστικά τραγούδια και φυσικά τραγούδια του Γιάννη, από εκείνα που μας γέμισαν με φως χρόνια τώρα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ:

Άλκης Κωνσταντόπουλος

Ευανθία Κρητικού

Αλέξανδρος Ζουγανέλης

6μελής ορχήστρα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

Μπάμπης Χριστόγλου

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δευτέρα  5  Δεκεμβρίου  2022  ώρα 21:30   

Δευτέρα 12  Δεκεμβρίου 2022  ώρα  21:30

«Αθηνά Live»  Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 –  Παραλία Μοσχάτου

Comments are closed.