Αποκριάτικα κλικ του Α. Ανδρεόπουλου με σάμπα & ξεφάντωμα στο πάρτι μεταμφιεσμένων του Δ. Καλλιθέας

0
18272

Σε ρυθμούς μάμπο,  σάμπα και λάτιν λικνίζονταν μικροί και μεγάλοι που έβαλαν για λίγο στην άκρη τις καθημερινές έγνοιες τους, και φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους συμμετέχοντες στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας.

φωτορεπορτάζ:   Ανδρέας  Ανδρεόπουλος

Με μια εντυπωσιακή αποκριάτικη παρέλαση συνεχίστηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι.

Η παρέλαση που ξεκίνησε από τη συμβολή της Λεωφ. Θησέως με την οδό Σιβιτανίδου κατέληξε στην πλατεία Κύπρου όπου οι αποκριάτικοι ρυθμοί που έπαιζαν στα deck του DJ έδωσαν το έναυσμα για ξεφάντωμα.

Πολύ μουσική, χορό, Βραζιλιάνες χορεύτριες, ξυλοπόδαρος ήταν μόνο η αρχή για να ξεκινήσει η αποκριάτικη διάθεση να «χτυπά» κόκκινο.

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, πλατεία Κύπρου, ζωντάνεψαν και πάλι οι αποκριάτικες αναμνήσεις που τα τελευταία χρόνια «κλειδώθηκαν» λόγω της υγειονομικής περιπέτειας που βιώσαμε.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί μας φίλοι που παρέσυραν και τους μεγάλους. Ωστόσο ο Κινέζικος τεράστιος δράκος με τις εντυπωσιακές μασκότ (αρκούδο, γάτα) ξεχώριζαν, λόγω «όγκου» ανάμεσα στις χαρούμενες φατσούλες των παιδιών.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας θα συνεχιστούν και για το επόμενο εορταστικό διάστημα με την Τσικνοπέμπτη να ξεχωρίζει και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τα καθιερωμένα κούλουμα.

Comments are closed.