Ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή συνέλαβαν οι Βέλγοι την Εύα Καϊλή

0
2442

Ο πατέρας της κυρίας Καϊλή που συνελήφθη στο Βέλγιο από την Αστυνομία, όπως μας ενημερώνουν τα κανάλια στην Ελλάδα, γιατί προσπάθησε να βγάλει μια βαλίτσα με χρήματα τίγκα στο μαύρο χρήμα, δεν είναι απλά ο πατέρας της κυρίας Καϊλή.

Είναι ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, μηχανολόγος στο επάγγελμα που ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ το 2014 διόρισε. Στη συνέχεια το 2019 τοποθετήθηκε σαν Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την Νέα Δημοκρατία.

Ο ΔΙΣ τοποθετημένος από την Ν.Δ. κύριος Καϊλής ελέγχεται για διαδρομή μαύρου χρήματος της τάξεως 35.000.000€ είναι πατέρας της κυρίας Καϊλή που να σημειώσουμε εδώ είχε μείνει ορφανός γιατί οι κουμουνιστές είχαν σκοτώσει τον πατέρα του….

Σε άλλα νέα η κυρία Καϊλή κατηγορείται γιατί τα χρήματα τα είχε σε απλές πλαστικές σακούλες ή βαλίτσες, που δεν ήταν γνωστές μάρκες. 

Οι σκέψεις μας είναι κοντά της, δίπλα της και τα προφητικά της λόγια για τα εργασιακά και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ακόμα ηχούν στα αφτιά μας. Δοξασμένο το όνομά της που μας άνοιξε τα μάτια και για το Κατάρ με τους 6.500 χιλιάδες νεκρούς εργάτες για το Μουντιάλ.

Τουλάχιστον πρόλαβε να κρύψει τίποτα;;;;

γράφει ο ΜΠΑΜπης Χριστόγλου

Comments are closed.