Ήθελε… Προσπάθησε… Το δοκάρι τη σταμάτησε και συνεχίζει (video)

0
470

Την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή απώλεσαν οι «κυανόλευκοι» που έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη, προσπάθηςαν αλλά τελικά περιορίστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας (0 – 0) απέναντι στην Καλαμάτα στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο οι Μεσσήνιοι του Άριαν Μπελά ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και σε τρεις περιπτώσεις πλησίασαν με αξιώσεις την εστία της Καλλιθέας προσπαθώντας να ανοίξουν το σκορ, στο 9΄ με το σουτ του Λουκίνα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Στρέζου, στο 16΄ όταν ο Λουκίνας βρέθηκε μόνος του, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 36΄ όταν η κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της «Μαύρης Θύελλας» αποκρούστηκε εύκολα από τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

Στο διάστημα που ακολούθησε δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση με  αποτέλεσμα το 0 – 0 να μείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 

Το δοκάρι σταμάτησε τη νίκη

Στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου μπήκε δυνατά στο ματς και σε τρεις περιπτώσεις έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Στο 55΄ ο Τσιντώνης βρέθηκε απέναντι από τον Λαδά, αλλά το πλασέ του δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε. Ένα λεπτό μετά η προσπάθεια του Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 58΄ το σουτ του Μουνιέ αποκρούστηκε από τον Λαδά… Ωστόσο η Καλαμάτα στο 90΄   με τον Παπατόλιο έχασε την ευκαιρία από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  –  ΠΑΕ  Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ   0 – 0

Διαιτητές:Ζαμπάλας, Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ.Βόκολος): 

Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Ντιμίτριους, Μουνιέ (69′ Κονέ), Κυνηγόπουλος (86′ Ρέντζας), Τσιντώνης (57′ Μάλτσι).

ΠΑΕ. Π.Σ.  ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Α.Μπελά): 

Λαδάς, Λουπάνο, Μαβινγκά (86′ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Παυλίδης (70′ Μόζερ), Τάτος, Παπατόλιος, Άλβες (59′ Αναστασόπουλος), Λουκίνας, Γρίβας (70′ Φελίπε).

Comments are closed.