Έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό” στο “χορτάρι”… Συνεχίζει να ονειρεύεται

0
292

Τελικά είναι πρόκληση για την Καλλιθέα να έχει απέναντι της τις καλλίτερες άμυνες του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League και να τους αποδεικνύει πως το “αφεντικό” στα παιχνίδια είναι η επίθεση και οι “κυανόλευκοι” έχουν την καλλίτερη.

Μια ακόμη μεγάλη νίκη, ένα ακόμη βήμα προς το όνειρο που κρύβει τον “εφιάλτη” της τιμωρίας, με πιθανή αφαίρεση βαθμών, από την “αντικανονική” συμμετοχή του Χοτζάλι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ακόμη και έτσι η κυριαρχία της Καλλιθέας στο “χορτάρι” είναι αναμφισβήτητη και κρατώντας χαμηλούς τόνους προχωράει από παιχνίδι σε παιχνίδι θέλοντας να κάνει ταμείο στο τέλος.

Κατά τα άλλα οι παίκτες του Γιάννη Τάτση μπήκαν λίγο “μουδιασμένοι” στο σημερινό παιχνίδι με την Επισκοπή αλλά μετά το 30‘ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο να ελέγχει το παιχνίδι και να επισκέπτεται με αξιώσεις την εστία του Δήμιζα.

Κάπως έτσι έκλεισε και το ημίχρονο με την Καλλιθέα να καταγράφει τις πρώτες της ευκαιρίες, με δύο καταπληκτικά σουτ του Στούπη (το ένα έφυγε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι και το άλλο εξουδετέρωσε ο Δήμιζας) και μια κεφαλιά του Μουσταφίδη να περνά μόλις άουτ.

Οι “κυανόλευκοι” με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αύξησαν την πίεση κλείνοντας την Επισκοπή αλλά οι αλλαγές του Γιάννη Τάτση (56′ Καββαδίας – 70′ Σταύρου) ήταν αυτές που ξεκλείδωσαν άλλη μια δυνατή άμυνα του πρωταθλήματος (μόλις 4 γκολ παθητικό σε 11 αγώνες), χαρίζοντας έτσι μια ακόμη νίκη στην ομάδα της Καλλιθέας που την έφερε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με -4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καλαμάτα η οποία έχει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Τα γκολ

64′ Εξαιρετική αντεπίθεση απο την Καλλιθέα, με τον Παπαγγελή να  δίνει στον Μαρουκάκη που με την σειρά του  “πάσαρε”  έξοχα στον Καββαδία ο οποίος έκανε το 1-0.

77′ Εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον Σταύρου έξω απο την περιοχή και το 2-0 είναι γεγονός.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ  2 – 0

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Παγούρας – Δελής (Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Σκόρερ: 64′ Καββαδίας – 77′ Σταύρου

Κίτρινη κάρτα: 14′ Ενγκουέμ

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ   (Γιάννης Τάτσης):

Πάντος, Χοτζάλι(70′ Σταύρου), Καλύβας, Μουσταφίδης, Κρητικός, Καντέ, Τσιντώνης, Μαρουκάκης(70′ Καραγιάννης), Ενγκουέμ(56′ Καββαδίας), Στούπης(85′ Βασιλειάδης), Παπαγγελής(85′ Παντελίδης)

ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ    (Γιάσμινκο Βέλιτς): 

Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης, Γιαννιώτης (8’ λ.τρ. Χρουσιέλ), Τσόφλιος (46’ Βαρουξάκης)

Comments are closed.