Δεκάδες σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας,εκατοντάδες μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και συνοδοί συμμετείχαν κι εφέτος στο κυνήγι θησαυρού στο πλαίσιο του 15ου Μαθητικού Φεστιβάλ Καλλιθέας που συνδιοργάνωσαν ο ΠέΖΟ, ο Δήμος Καλλιθέας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας!

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισαν διάφορα σημεία κατά μήκος της οδού Παναγή Τσαλδάρη στην Καλλιθέα, ψάχνοντας  “κρυμμένους θησαυρούς”! Οι 21ομάδες τα έδωσαν όλα στην προσπάθειά τους να τερματίσουν πρώτες σε αυτό το ευφάνταστο κυνήγι που έστησαν 50 και πλέον εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου ΠέΖΟ!

Ταχύτητα, παρατηρητικότητα, συνεργασία, ετοιμότητα, ευστροφία μα πάνω από όλα ανεξάντλητο κέφι  για όλους τους συμμετέχοντες! Μικρούς και μεγάλους! Μια γιορτή που ηλικίες δεν κοιτάζει!

Ξεχωριστοί νικητές του αγώνα (και της ζωής) οι μαθητές της ομάδας του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας! Πολλές πρωτιές, μα και δεύτερες και τρίτες θέσεις σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας! Μα πάνω απ’ όλα η χαρά της συμμετοχής!

Και του χρόνου!
Να είναι η ζωή μας μια γιορτή!
Αυτό ας είναι ο θησαυρός μας!

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΠέΖΟ:

Στέλλα Γεωργίου

Comments are closed.