Με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς η Καλλιθέα υποδέχεται τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις. 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους κρήτες που αποτελούν ερωτηματικό καθώς προέρχονται από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων, ευελπιστώντας σε κάποια απώλεια του πρωτοπόρου Λεβαδειακού αλλά και των υπολοίπων διεκδικητών.

Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους κ.κ. Κωνστάντιο και Πριόνα ενώ 4ος θα είναι ο κ. Λάμπρου (Εύβοιας).

Το πρόγραμμα της 19ης Αγωνιστικής

Ωστόσο οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.
Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Comments are closed.