Όλα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

0
313

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Γυναικών θα διεκδικήσουν οι Εσπερίδες απέναντι στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος» στις 12:30

Τα κορίτσια του Σταύρου Νανάκου προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν τη 2η αγωνιστική στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με βαρύ σκορ.

Ωστόσο μια ήττα απέναντι σε ομάδες με υψηλό μπάτζετ, όπως είναι και Ολυμπιακός, δε μπορούν να γίνουν συγκρίσεις ούτε να βγουν κάποια συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί Live Streaming. Παρακολουθήστε τον αγώνα πατώντας στο μπλε πλαίσιο:

 https://www.youtube.com/watch?v=4qUyCoXDTkQ 

Για όσους αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πηγαίνοντας στο κλειστό Γυμναστήριο «Έσπερος» θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και ανήλικοι έως 15 ετών με αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών ή με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα (για παιδιά έως και 12 ετών).

Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει στην είσοδο του γηπέδου, με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid Tests.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος»   ώρα 12:30

Γ. Σ. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ Καλλιθέας – Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Διαιτητές: Καραβίτης-Κονταράτος-Αντωνιάδης (Ελευθεριάδης)

Comments are closed.