Χάρης Γαλανός, ένας ακόμη φίλος «έφυγε» χτυπημένος από τον κορωνοϊό

0
307

Δυστυχώς μεγαλώνει η λίστα των φίλων που  χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό και δεν κατάφεραν να βγουν νικητές από την άνιση μάχη με την πανδημία.

«Θύμα» της ένας ακόμη συνανθρώπους μας που υπήρξε μορφή στη ελληνική διασκέδαση του Λονδίνου. Δεν υπήρξε Έλληνας που ταξίδεψε στο Λονδίνο και δεν επισκέφθηκε το Elysse για να διασκεδάσει στο πιο διάσημο «μπουζουξίδικο» της βρετανικής πρωτεύουσας όπου πρωταγωνιστούσε επί δεκαετίες ο μοναδικός Χάρης Γαλανός.

Ο τραγουδιστής Χάρης Γαλανός διασκέδασε γενιές Ελλήνων φοιτητών, που σπούδασαν στο Λονδίνο, στο πιο in μαγαζί της Tottenham Court road to Percy street 13 στο Λονδίνο, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, πρίγκιπες και κάθε «μυημένο» επώνυμο ή ανώνυμο στη νυχτερινή Ελληνική διασκέδαση. Αξέχαστη σε όλους μας η βραδιά που περάσαμε στο Elysse την παραμονή του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσέλσι όπου το μαγαζί γέμισε από Ελλάδα και οπαδοί, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και διοίκηση (Γλου κλπ) έγιναν μια παρέα με τον Χάρη επι τρεις ώρες να τραγουδά χωρίς διάλειμμα.

Τον Χάρη Γαλανό, φίλο και συνεργάτη τα τελευταία χρόνια του Καλλιθεάτη τροβαδούρου Κώστα Λαμνάτου, «αποχαιρέτησε» μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο δικός μας Βαγγέλης Μπαλίκος ο οποίος έγραψε:

Χάρη, καλό σου ταξίδι…

Με θλιψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε
από κοντά μας ένας φίλος και εξαιρετικός
καλλιτέχνης. Ο Χ ά ρ η ς Γ α λ α ν ό ς.
Μεγάλη η καριέρα του στο Λονδίνο, αλλά
και στο Γκάλερι, στο Κολωνάκι.
ΚΑΛΟ ταξίδι Χαρούλη, στη γειτονιά των αγγέλων.

Στο στιγμιότυπο, ο Χάρης Γαλανός σε ένα
ντουέτο με την Ιουστίνη.

Comments are closed.