Φλοίσβος : Πήγαν «περίπατο» τα μέτρα προστασίας…

Κυριακή και καλοκαιρινός καιρός, σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν ο καλλίτερος συνδυασμός για μια υπέροχη μέρα γεμάτη βόλτα, κολύμπι και έξω καρδιά…!!!

Σήμερα ωστόσο, 26 Απριλίου σε περίοδο πανδημίας ο καλός καιρός δεν θα έπρεπε να μας παρασύρει σε υπερβάσεις, καθώς μπορεί να έχουμε μπει στη τελική ευθεία για τη μερική άρση των περιοριστικών μέτρων, πλην όμως ο ιός είναι ανάμεσα μας. Αυτό προφανώς και δεν φαίνεται να «τρομάζει» το κόσμο που βγήκε αθρόα έξω από τα σπίτια τους είτε για σωματική άσκηση, είτε για περίπατο, είτε για την «ανάγκη» του τετράποδου φίλου τους.

Οι όποιες εκκλήσεις για περιορισμό στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού, δεν φαίνεται να έπιασαν τόπο και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν μαζικά και το απόγευμα της Κυριακής στον Φλοίσβο για περπάτημα.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν την παραλία και συγκεκριμένα τον Φλοίσβο αλλά και περιμετρικά από το ΚΠΙΣΝ προκειμένου να απολαυσουν την βόλτα τους κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό αψηφώντας κάθε έκκληση των αρμοδίων για τήρηση των μέτρων προστασίας.

Comments are closed.