Υπ. Οικονομικών : «παράθυρο» και για τα «φοιτητικά» ενοίκια…

0
643

Σύσσωμη η Φοιτητική κοινότητα, γονείς και φοιτητές, ζητούν από την πολιτεία και συγκεκριμένα από τα Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας να παρθεί άμεσα σχετική πρόβλεψη για τα “Φοιτητικά Ενοίκια” έτσι ώστε να δοθεί οικονομική ανάσα στις οικογένειες όπου τα παιδιά των οποίων φοιτούν εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας. 

Γονείς και Φοιτητές ζητούν άμεση ρύθμιση των φοιτητικών ενοικίων για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα Πρόβλεψη για τα “Φοιτητικά Ενοίκια”.


κΣε ερώτημα προς τον Υπουργό Οικονομικών για το εάν θα υπάρξει κάποια πρόβλεψη για τα φοιτητικά ενοίκια και πιο συγκεκριμένα για τους φοιτητές που πληρώνουν στο ακέραιο το μηνιάτικο ενώ οι σχολές έχουν κλείσει και έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους, απάντησε ότι το θέμα «αξιολογείται και στην ώρα του θα ανακοινωθεί».

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: Foititikanea.gr 

https://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/18984-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1

Comments are closed.