Υπ. Μεταφορών : Πίστωση στις μηνιαίες και ετήσιες κάρτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς…

0
461

Πίστωση είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κάρτας, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών – Ανήγγειλε και αγορά 10% στις εκδόσεις νέων καρτών

Πίστωση σε όλους τους χρήστες μηνιαίων και ετήσιων καρτών λόγω των περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η πίστωση θα είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κάρτας και πως θα επιστραφεί όταν ο κάτοχος προσέλθει για να την ανανεώσει.

Για παράδειγμα αν κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ, κατά την ανανέωσή της θα αφαιρεθεί το ποσό του ενός ή των δυο μηνών που θα διαρκέσει η κρίση, και θα δικαιούται ένα εκπτωτικό πακέτο.

«Όσοι έχουν μη χρησιμοποιημένο υπόλοιπο κάρτας ΜΜΜ από τις μέρες της καραντίνας, θα το πιστωθούν μόλις αγοράσουν την επόμενη κάρτα τους»επισήμανε.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, έκπτωση 10% θα δοθεί και για την αγορά νέας κάρτας προκειμένου να βοηθηθούν τόσο οι πολίτες όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ.

Ο υπουργός Μεταφορών, είπε επίσης ότι η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.

Comments are closed.