Τo ΠέΖΟ…ΔΙΑΒΑΖΕΙ: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

0
770

Δευτέρα σήμερα και το ΠΕΖΟ προτείνει για τους λάτρεις της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας τον 1οΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ένας Μαραθώνιος που ξεκίνησε 1η Οκτωβρίου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021. Όλο αυτό το διάστημα μπορεί ο αναγνώστης να επιλέξει 6 βιβλία από κάθε θεματική ενότητα που περιλαμβάνει ο Μαραθώνιος και να απολαύσει τους συγγραφείς που αγαπά ή να γνωρίσει καινούργιους. Η διαδικασία είναι απλή , δηλώνεις συμμετοχή, επιλέγεις τα βιβλία που θέλεις να διαβάσεις και μετά τη λήξη του Μαραθωνίου θα λάβεις 3 ερωτήσεις για κάθε βιβλίο που είχες δηλώσει για να απαντήσεις!

Επίσης στις 23 Απριλίου 2021 , Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου θα γίνει κλήρωση και οι τυχεροί θα εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη τους με βιβλία Κλασικής Λογοτεχνίας. Η 6η κατηγορία του Μαραθωνίου με τίτλο «Τα κλασικά του τόπου μας» περιλαμβάνει διαμάντια της Ελληνικής Λογοτεχνίας: 1. «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη , 2. «Η Πάπισσα Ιωάννα» του Εμμανουήλ Ροΐδη και 3. «Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη.

Την επιλογή την αφήνουμε σ’ εσάς !

Επιμέλεια:

Τέλιου Βάσω,

Ντάβαρης  Παναγιώτης

Comments are closed.