Τ. Θεοδωρικάκος: 5000 ευχαριστώ για τη συγκλονιστική συγκέντρωση στο Golf Γλυφάδας

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος χθες,  Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο Golf της Γλυφάδας. 

.

φωτορεπορτάζ   Ανδρέας  Ανδρεόπουλος

Η ανταπόκριση των φίλων και υποστηρικτών του κ. Θεοδωρικάκου ξεπέρασε κάθε προσδοκία «πλημμυρίζοντας» το γκολφ της Γλυφάδας και δίνοντας αέρα θριάμβου στην υποψηφιότητα του.

Το γεγονός αυτό έκανε τον υπουργό Προστασίας να προχωρήσει σε ένα ευχαριστήριο post στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο τους φίλους και υποστηρικτές του.

Το post του Τάκη Θεοδωρικάκου

5000 ευχαριστώ γι’ αυτή τη συγκλονιστική συγκέντρωση στο Golf της Γλυφάδας. Πάμε δυνατά με τη μεγάλη μας λαϊκή παράταξη τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια μεγάλη νίκη. Ασφάλεια, σιγουριά, προοπτική για όλους! #μετονΤακηστανοτια

Αν και τα όσα ανέφερε ο υπουργός Προστασίας στην ομιλία του πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, καθώς σε πρώτο πλάνο κυριάρχησε η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ωστόσο έδωσε το στίγμα των δικών του τομών και έργων αναφερόμενος τόσο στη θητεία του στο υπουργείο Εσωτερικών όσο και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» πρόγραμμα που θεσμοθετήθηκε κατά τη δική του θητεία του στο Υπουργείο Εσωτερικών, επισημαίνοντας πως ιδιαίτερα στους Δήμους του Νότιου Τομέα άφησαν ισχυρό αποτύπωμα.

Comments are closed.