«Τρύπες Καραμανλή»: Με Φωτεινό σηματοδότη για εναλλάξ κυκλοφορία η διέλευση τους…

0
502

Σε εφαρμογή τέθηκαν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Περιφέρεια Αττικής στη Λεωφόρο Αθηνών –Σουνίου, όπου με φωτεινούς σηματοδότες θα γίνεται εναλλάξ η κυκλοφορία από το πλήρες πλάτος της εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή)

Γ. Πατούλης: «Για την αποφυγή ταλαιπωρίας είναι αναγκαία η τήρηση από τους οδηγούς των υποδείξεων της τροχαίας και της σήμανσης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής» .Επιπλέον επισήμανε ότι «…σε περίπτωση που οι οδηγοί διαπιστώνουν κυκλοφοριακό φόρτο στο συγκεκριμένο σημείο καλό θα ήταν να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές…».

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής διαπιστώθηκε μια ρωγμή στον κλάδο προς Σούνιο. Ωστόσο υπήρχαν και αναφορές από περιοίκους, ότι έπεφταν πετραδάκια στον δρόμο, έτσι ζητήθηκε από εργολάβο, που ήδη εκτελούσε ένα άλλο έργο για λογαριασμό της Περιφέρειας Αττικής, να αποτυπώσει τη ρωγμή, όπου διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος. Μετά από σύσκεψη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με την Τροχαία αποφασίστηκε το κλείσιμο του δρόμου.

Comments are closed.