«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» είναι το μήνυμα της Χαρ. Τρικούπη – Τι έγινε στην Καλλιθέα

0
437

Στις 21.00 έκλεισαν τελικά οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε όλες τις εκτιμήσεις. 

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» είναι το μήνυμα της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» με σύμβολο τον ήλιο επιστρέφει πανηγυρικά.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν το μεγάλο στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη και φαίνεται πως το κέρδισε καθώς πανελλαδικά η συμμετοχή ξεπέρασε τις 160.000.

Στην Καλλιθέα η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από το πρωί και όσο πέρναγε η ώρα πολλαπλασιαζόταν με αποτέλεσμα να χρειαστεί και εδώ η παράταση της ψηφοφορίας για δύο ακόμη ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία κ. Μελιδώνης προσήλθαν 1.400 άτομα για να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής καθώς και Αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου είναι ότι μέχρι τις 4:00 τα ξημερώματα δεν είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση του συνόλου των ψηφοδελτίων.

Comments are closed.