Το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα»: Από σήμερα 6/4 κρατήσεις για την παράσταση «ΣΑΤΑΝΕΡΙ»

0
656

Με την 9η κατά σειρά παράσταση συνεχίζει το «Θεάτρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» να μας κρατά συντροφιά τις Δευτέρες που πλέον έχουν αποκτήσει το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου, το νέο θεατρικό ραντεβού του Δήμου Καλλιθέας με τους θεατρόφιλους στην παράσταση «ΣΑΤΑΝΕΡΙ». Μια σατυρική φαντασμαγορία του Θεόφραστου Σακελλαρίδη , σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδηκαι Δημήτρη Δημόπουλου από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η παράσταση διατίθεται και με ελληνικούς υπότιτλους για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής..

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1o βήμα: 

Από την Τρίτη 6 Απριλίου ως την Παρασκευή 9 Απριλίου στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο theatrodefteraskallithea@gmail.com ή εναλλακτικά στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου
  • Η διεύθυνση κατοικίας του
  • Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου και θα επισυνάπτεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του

2ο βήμα: 

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση.

3ο βήμα: 

O ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά έναν κωδικό, με τον οποίο ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση, αφού πρώτα τον τοποθετήσουν λίγο πριν από την έναρξη σε διεύθυνση που, επίσης, θα τους αποσταλεί.

Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.

Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλ. 210-9570001          (8:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.)

Τι πρέπει να γνωρίζουμε:

• Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα 12/4/2021 για 24 ώρες δηλαδή από 00:01 έως 23:59. Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου.
Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη σελίδα προβολής υπολογίζοντας και τη διάρκεια της παράστασης.

• Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση.

• Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.

Τα στοιχεία της παράστασης:

«ΣΑΤΑΝΕΡΙ»

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Ευκλείδης, Δημήτρης Δημόπουλος
ΜΟΥΣΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: Χαράλαμπος Γωγιός
ΣΚΗΝΙΚΟ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Αλεξία Θεοδωράκη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: Φώτης Διαμαντόπουλος

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 145 λεπτά

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μυρτώ Μποκολίνη , Δημήτρης Ναλμπάντη , Βασίλης Δημακόπουλος, Γιάννης Κάβουρας, Μαρία Κατριβέση , Κωστής Ρασιδάκις, Δημήτρης Δημόπουλος, Πάνος Ζυγούρος , Χριστίνα Ασημακοπούλου Αλίνα Κοτσοβούλου, Θεώνη Φύτρου, Δανάη Στεργίου, Γεωργία Ζαχαριάδη, Γεωργία Καρανδινάκη, Ευγενία-Ευαγγελία Χατζάκη

Comments are closed.