Τουρνουά Water Polo «Νίκος Φιορεντίνος» 2021 με «Καλλιθεάτικο» ενδιαφέρον

0
693

φωτορεπορτάζ : Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Στη μνήμη του μαθητήαθλητή του αμερικάνικου κολεγίου Derree Νίκο Φιορεντίνο πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Νοεμβρίου το τουρνουά πόλο με τη συμμετοχή της ομάδας πόλο του κολεγίου καθώς και των ομάδων Άρη Νίκαιας,  Ολυμπιάδα Πετρούπολης και Α.Ο.Ν.Σ. Μήλων.

Ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός τόσο για τους σπουδαστές του Κολεγίου όσο και για τους αθλητές των ομάδων που συμμετείχαν που με το δικό τους ξεχωριστό αθλητικό τρόπο τίμησαν το Νίκο, τον σπουδαστή, τον αθλητή που δεν έκανε πίσω στην άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, καθώς πάλεψε γενναία και έφυγε με ψηλά το κεφάλι, αφήνοντας σε όλους όσους τον γνώρισαν την ανάμνηση για τη μοναδικότητα της δύναμης του, του κουράγιο του, της ευγένειας του και του χαμόγελου του. 

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά η ομάδα πόλο του Κολεγίου ήταν αυτή που στον τελικό αντιμετώπισε τον Άρη Νίκαιας σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του οποίου δεν ξεχώρισε ο νικητής καθώς το τελικό σφύριγμα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 15 – 15.

Κάπως έτσι φθάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί νικήτρια η ομάδα του Deree η οποία κατέκτησε και το τουρνουά.

Τόσο στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά όσο και σε αυτό του τελικού υπήρχε καλλιθεάτικο ενδιαφέρον καθώς με την ομάδα πόλο του Άρη Νίκαιας αγωνίστηκε ο δικός μας Βαγγέλης Γκαιδατζής ως περιφερειακός με πολύ καλή απόδοση στην άμυνα βοηθώντας την ομάδα του να φθάσει στον τελικό πετυχαίνοντας παράλληλα και δύο τέρματα (ένα σε κάθε παιχνίδι).

Τα αποτελέσματα

“ΝΙΚΟΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΣ 2021 ΤΟΥΡΝΟΥΑ WATER POLO”

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Άρης Νίκαιας   6 – 13

Deree – Α.Ο.Ν.Σ. Μήλων    17 – 8

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Αγώνας για τη 3η θέση:

Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων    14 – 11

Τελικός:

Deree – Άρης Νίκαιας    15 – 15   πέναλτι:  19 – 17

Comments are closed.