Τι συμβαίνει με Καλλιθέα-Οφρυδόπουλο…

0
788

Τι συμβαίνει με Καλλιθέα-Οφρυδόπουλο…

Εν αναμονή εξελίξεων βρισκόμαστε αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας. Η ομάδα έχει μείνει χωρίς προπόνηση από την ημέρα που ο Γιάννης Τάτσης δέχτηκε την πρόταση της ΑΕΛ.

Δεν γινόταν άλλωστε να υπάρξει άλλη εξέλιξη, αφού ήταν η ευκαιρία του Γιάννη Τάτση να εργαστεί για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας της Super League 1. Έτσι η συνεργασία του Τάτση με την Καλλιθέα κράτησε λίγο καιρό, χωρίς βέβαια αυτό να κοστίσει κάπου στην ομάδα του «Ελ Πάσο».

Από τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Football League δεν έχουν καν ξεκινήσει, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ένα θέμα αρκετά σοβαρό, με τις ομάδες να «φωνάζουν» για το γεγονός ότι δεν ξέρουν πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα στη Super League 2, ενώ η Super League 1 δεν έχει σταματήσει καθόλου…

Σύντομα βέβαια θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

Εξελίξεις όμως σύντομα θα έχουμε και στο θέμα του προπονητή για την Καλλιθέα. Η διοίκηση της ομάδας έχει ένα όνομα αρκετά ψηλά στη λίστα της και είναι γνωστό. Ο λόγος για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο!

Έχει υπάρξει επικοινωνία της διοίκησης με τον έμπειρο προπονητή, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποιο ραντεβού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, για να συζητήσουν περαιτέρω.

Όπως όλα δείχνουν όμως σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη και οι δύο πλευρές θα έχουν ραντεβού και από κοντά. Έτσι ώστε να μιλήσουν για όλα τα θέμα της ομάδας και από εκεί και πέρα να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις…

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για το ζήτημα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Δημήτρης Μαργωμένος

Comments are closed.