ΤΕ Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ: «Εφυγε» ο σύντροφος Γιώργος Αντωνακάκης


«Εφυγε» από τη ζωή χτες ο σύντροφος Γιώργος Αντωνακάκης, μετά από πολύχρονη μάχη με προβλήματα υγείας.

Γεννημένος στα Χανιά της Κρήτης, ο Γ. Αντωνακάκης υπηρέτησε το ΚΚΕ από διάφορες χρεώσεις και διέγραψε μια σπουδαία διαδρομή στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη, εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη και ως σκηνοθέτης, με παραστάσεις του να ανεβαίνουν σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Καλλιθέας για οκτώ έτη, ενώ ήταν δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας από το 1982 έως σήμερα. Εργάστηκε ως διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,1 και είχε μεγάλη προσφορά σε πολιτιστικούς φορείς, θεατρικές σκηνές κ.λπ., ενώ ήταν ανάμεσα στους ιδρυτές της θεατρικής σκηνής «Αλέκα Παΐζη». Τα τελευταία χρόνια ήταν και διευθυντής στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον σ. Γιώργο Αντωνακάκη η ΤΕ Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Οπως αναφέρει η Οργάνωση, «ο σύντροφος Γιώργος υπήρξε στέλεχος του Κόμματος μέσα από διάφορες χρεώσεις, και τα τελευταία χρόνια της ζωής του έδρασε μέσα από τις Οργανώσεις της Καλλιθέας. Από το 1982 έως σήμερα διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας. Ηταν σκηνοθέτης, ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια διευθυντής σπουδών σε εργαστήρι αθλητικού ρεπορτάζ και δημοσιογραφίας».

Η ΤΕ Νότιου Τομέα και οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην σύζυγό του Κατερίνα, στα παιδιά του Γιώργο, Πηνελόπη και Αλέξανδρο, και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.

Πηγή: «Ρ»

Comments are closed.