Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων της εκλογικής περιφέρειας Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών

0
731

Μετά την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων ανά κόμμα στην εκλογική περιφέρεια του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, στην οποία ανήκει και η Καλλιθέα, μπορείτε να διαβάσετε το σύνολο των υποψηφίων των κομμάτων που μετείχαν στη Βουλή στην τελική τους μορφή.

Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε και τις ξεχωριστές υποψηφιότητες που αξίζουν την προσοχή μας.

Τα ψηφοδέλτια

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. πέρα από τους πρωτοκλασάτους Δένδια, Θεοδωρικάκο, ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες της Ιωάννας Γκελεστάθη, του Διονύση Χατζηδάκη, του Τάσου Γαϊτάνη και του Βασίλη – Σπύρου Σπανάκη.

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του Γιάννη Μουζάλα, του Μανώλη Βανδώρου, του Γιάννη Μαντζουράνη και του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Φυσικά υπάρχουν και τα δυνατά χαρτιά όπως του Νίκου Παππά, του Γιάννη Μπαλάφα και των Θεανώ Φωτίου και Ραλλίας Χρηστίδου.

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σίγουρα το όνομα του προέδρου του κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη φιγουράρει πρώτο πλην όμως δεν μπαίνει σταυρός. Από εκεί και πέρα στις υποψηφιότητες που δίνουν μια ξεχωριστή νότα στην δύσκολη περιφέρεια μας είναι των αυτοδιοικητικών Γιάννη Αμοιρίδη, Πολύδωρα Συρίγου και Νικήτα Αναστόπουλου, των δυναμικών Παύλου Χρηστίδη και Στέφανου Ξεκαλάκη καθώς και της Βουλευτή Τόνιας Αντωνίου.

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ η υποψηφιότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι του Βουλευτή Χρήστου Κατσώτη καθώς και των Σεμίνα Διγενή και Ελευθεριάδου Ρούλας.

Comments are closed.