Τα «ρέστα» της για τη νίκη

0
342

Τα «ρέστα» της δίνει η Καλλιθέα για νίκη σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου 2022, που φιλοξενεί την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για το Νότιο Όμιλο της Betsson Superleague 2, προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι για την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο και η ομάδα της Μεσσηνίας θέλει το κάτι παραπάνω από τη σημερινή αναμέτρηση, έστω και αν έμεινε πίσω στη βαθμολογία μετά και την αφαίρεση βαθμών από το περιβόητο θέμα με τις κάρτες υγείας.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόριος Λαμπράκης» έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Ζαμπάλας Σπύρος (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο Ιωάννη, Χριστοδούλου Γιώργο (αμφότεροι του συνδέσμου Ημαθίας) και 4ο τον κ. Πολυχρόνη Φώτη (Πιερίας).

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3, ενώ για όσους θελήσουν να πάνε γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζουν πως εισιτήρια θα  υπάρχουν στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου από τις 09:00 έως τις 11:45. 

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου – θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Comments are closed.