Τέλος ο Γιώργος Σίμος από την Athens Kallithea FC

Την «απαλλαγή» από τα καθήκοντα του προπονητή Γιώργου Σίμου ανακοίνωσε η Athens Kallithea FC που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τις «φήμες» να κάνουν λόγο για τον Τραϊανό Δέλλα.
Η AKFC ουσιαστικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε φαίνεται να θεωρεί την παρουσία του Έλληνα κόουτς ως μη ικανοποιητική καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «…χρειάζεται να ανανεώσουμε την προσέγγισή μας περνώντας στην επόμενη σεζόν, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας να κερδίσουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία…», γεγονός που σημαίνει ότι ο Γιώργος Σίμος δεν θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα στους στόχους της.
Ωστόσο η λύση του συμβολαίου του κόουτς φαινόταν μονόδρομος καθώς στη διάρκεια του πρωταθλήματος «χρεώθηκε» τόσο τα στραβοπατήματα (ήττα από Ολυμπιακό Β’ και Ηλιούπολη) όσο και το ότι η ομάδα δεν απέδιδε το ποδόσφαιρο που θα μπορούσε με βάση το ρόστερ που διέθετε.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της AKFC

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Γεώργιος Σίμος έχει απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας.
Ο Σίμος ήρθε στην AKFC τον Νοέμβριο 2022 και σημείωσε 18 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες σε 25 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα να τερματίζει στη δεύτερη θέση και να χάνει την άνοδο στη Super League 1 με διαφορά ενός βαθμού.
Δήλωση του συλλόγου της AKFC:
“Ο Γεώργιος είναι ένας ταλαντούχος νέος προπονητής αλλά αποφασίσαμε ότι χρειάζεται να ανανεώσουμε την προσέγγισή μας περνώντας στην επόμενη σεζόν, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας να κερδίσουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ευχαριστούμε τον Γεώργιο για τη συνεισφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στις μελλοντικές επιδιώξεις του.”