Σύλλογος Καρδιτσιωτών Καλλιθέας: Ευχαριστίες για την προσφορά υγειονομικού υλικού στο Γεν.Νοσοκ. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Καλλιθέας «ο Πλαστήρας», με επιστολή του ευχαριστεί  την εταιρεία «ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ» η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας για την προσφορά σε υγειονομικό υλικό. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία κάθε προσφορά κρίνεται απαραίτητη και χρήσιμη.

 Η επιστολή του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Καλλιθέας                     «ο Πλαστήρας»

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Καλλιθέας «Ο Πλαστήρας» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Διοίκηση της «ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε.», για την πολύτιμη προσφορά σημαντικού υγειονομικού υλικού ατομικης προστασιας προς το «Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας». Ανταποκρινόμενη με αμεσότητα και ευαισθησία στο αίτημα του Νοσοκομείου, το οποίο της διαβιβάστηκε από τον Σύλλογό μας, η Διοίκηση της ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ προχώρησε τον Δεκέμβριο του 2020 στη δωρεά προς το Νοσοκομείο 294 προσωπίδων ατομικής προστασίας.

Με την κίνηση αυτή η εταιρεία σας δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της και την έμπρακτη συνεισφορά της στην κοινωνία, ειδικά μάλιστα προς τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο της χώρας και τις άοκνες προσπάθειές του για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                        Η Γραμματέας     

Μπουκουβάλας  Βασίλειος                      Σταυρούλα     Καραγιάννη 

Υ.Γ Με την ευχή η ανιδιοτελής προσφορά της εταιρείας να βρεί μιμητές, σας ευχόμεθα καλή και δημιουργική χρονιά.

Comments are closed.