Συριζα Προοδευτική Συμμαχία – Καλλιθέα: Ο Δήμος θεωρεί τα προνήπια, παιδιά ενός «κατώτερου Θεού»…

0
472

Με ανακοίνωση της η Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καλλιθέας κατηγορεί τον Δήμο Καλλιθέας για εμπαιγμό των νηπίων και οικογενειών τους για την μη υλοποίηση της υποχρεωτικής δίχρονης αγωγής.

Η Δημοτική Αρχή Καλλιθέας θεωρεί ότι τα προνήπια είναι παιδιά ενός «κατώτερου θεού». Αυτό αποδεικνύει με τις ενέργειές της, αφού αρνείται να αποδώσει σε λειτουργία 8 έτοιμες αίθουσες που υπάρχουν, παρά τα όσα διαβεβαίωνε στα μέσα Μαΐου, στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής.  


Αυτό αποδεικνύει με την πλήρη απαξίωση και τον εμπαιγμό εκατοντάδων οικογενειών και των παιδιών τους, που θα μείνουν εκτός του Δημόσιου Νηπιαγωγείου, ενώ έχουν κάνει αίτηση εγγραφής.


Αυτό αποδεικνύει αφού εδώ και 3 χρόνια (από την ψήφιση του Ν. 4521/2018) αδιαφορεί πλήρως στα συνεχή αιτήματα, υπομνήματα, προτάσεις, εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών για την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, για τη δημιουργία νέων Νηπιαγωγείων και τη φοίτηση όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας 4 έως 6 ετών στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο.

 Η Ανακοίνωση του Συριζα Προοδευτική Συμμαχία – Καλλιθέα:

Comments are closed.