Συνεχίζουν την αποχή – Στην 5μελή επιτροπή για Αυγενάκη & η Athens Kallithea FC

0
206

Εν μέσω εντάσεων και διαξιφισμών δεν πάρθηκε τελικά απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα από το Δ.Σ. της Super League 2. Οι ομάδες εξακολουθούν να αντιδρούν στο ψαλίδισμα της επιχορήγησης από τη φορολόγηση του στοιχήματος και δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για επιστροφή στο πρωτάθλημα και μετά να ανοίξει ο διάλογος με την πολιτεία.

EUROKINISSI

Σε αντίθεση της πρότασης αυτής οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League 2 αποφάσισαν τη βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος και όρισαν ειδική 5μελή επιτροπή, στην οποία συμμετέχει και η Athens Kallithea FC, προκειμένου να διεξάγει τις απαραίτητες επαφές με τους θεσμικούς φορείς όπως είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού και το Δ.Σ. της Super League 1.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκε ακόμη και ζήτημα αλλαγής διοίκησης στην Super League 2, καθώς κάποιες ομάδες θεωρούν πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων όπως θα έπρεπε.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρει:

«Ομόφωνα οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την άμεση επανεκκίνηση του διαλόγου με βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος, εξουσιοδοτώντας νεοσύστατη ειδική επιτροπή που θα διεξάγει τις απαραίτητες επαφές με τους θεσμικούς φορείς – Υφυπουργό Αθλητισμού και Super League 1- προκειμένου να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι που θα επιτρέψουν την βιωσιμότητα των ομάδων και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματός μας».

Την πενταμελή επιτροπή απαρτίζουν οι κ.κ Παλτόγλου (Αιγάλεω), Τσιολέκας (Athens Kallithea), Ροκάκης (Χανιά), Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας).

Η συγκεκριμένη επιτροπή θα προχωρήσει σε όλες τις δυνατές ενέργειες προκειμένου να κάνει αναδείξει την αναγκαιότητα άμεσης επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους.

Comments are closed.