Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας απόψε 12/4 στις 19:30

0
462

Στη σκιά της πρόσφατης παρουσίασης της μελέτης για τα έργα στο Παραλιακό Μέτωπο που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής την περασμένη εβδομάδα σε Ξενοδοχείο της περιοχής συνεδριάζει απόψε, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 στις 19:30, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας.

Η συνεδρίαση που γίνεται δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας.


Στη συνεδρίαση εκτός από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, αναμένεται να συζητηθούν και οι εξελίξεις στο θέμα των έργων του Φαληρικού Όρμου καθώς και οι τροπολογίες που κατατέθηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και αφορούν τους ΟΤΑ.

Σε ότι αφορά την Ημερήσια Διάταξη μεταξύ των θεμάτων ξεχωρίζουν ο Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, η 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2023, η Έγκριση της μελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» καθώς και η Έγκριση παράτασης της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Καλλιθέας με το Ν.Π.Ι.Δ. Παμποντιακός Σύλλογος «Η ΑΡΓΩ»

Αναλυτικότερα η Πρόσκληση και η Ημερήσια Διάταξη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) και με τηλεδιάσκεψη την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 και ώρα 19:30, βάσει του άρθ. 74 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου για το έτος 2023.

2. Ορθή επανάληψη της υπ’ αρ. 3/2023 απόφασης περί έγκρισης μεταβίβασης αδείας εκμετάλλευσης περιπτέρου επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 149, από τον αποβιώσαντα δικαιούχο Μ. Φ. στη σύζυγο αυτού κ. T. S.

3. Έγκριση της αρ. 25/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»

4. Έγκριση της με αρ. 26/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Γιάννης Γάλλος» που αφορά τις οικονομικές καταστάσεις έτους 2014.

5. Έγκριση της με αρ. 27/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Γιάννης Γάλλος» που αφορά τις οικονομικές καταστάσεις έτους 2015.

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

6. 4η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023.

7. Διαγραφή οφειλής από χρηματικούς καταλόγους λόγω λάθους στο πρόσωπο του φορολογούμενου, επιστροφή αποδοθέντων από κατάσχεση χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων και επανεξέταση της χρέωσης από την Υπηρεσία Δόμησης.

8. Έγκριση συμπληρωματικής ετήσιας τακτικής επιχορήγησης οικ. έτους 2023 στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ.

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ

9. Διαγραφή από βεβαιωτικούς καταλόγους και επαναβεβαίωση τους.

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

10. 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2023.

11. Παραχώρηση δικαιώματος χρήσης δημοτικών οδών και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καλλιθέας για την διεξαγωγή του αγώνα δρόμου SNF Nostos Run, την 22 Ιουνίου 2023.

12. Έγκριση 2ου ΠΚΤΜΝΕ, 2ου ΑΠΕ και της 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Προσωρινές εγκαταστάσεις στέγασης εννέα νηπιαγωγείων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης του Δήμου Καλλιθέας νομού Αττικής – Υποέργο: Διαμόρφωση χώρων και λοιπές εργασίες για την χωροθέτηση και λειτουργία των αιθουσών».

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

13. Έγκριση μελέτης της Δ/νσης Περιβάλλοντος, με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», χρηματοδοτούμενης από την Περιφέρεια Αττικής.

ΘΕΜΑ ΤΜ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

14. Τροποποίηση της 219/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου στα Σχολικά Συμβούλια των Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

15. 1.Έγκριση παράτασης της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Καλλιθέας με το Ν.Π.Ι.Δ. Παμποντιακός Σύλλογος «Η ΑΡΓΩ» και ορισμός νέας επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης. 2.Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Καλλιθέας για την υπογραφή της σύμβασης.

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

16. Παράταση δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακινήτου (διαμερίσματος-2ου ορόφου) επί της οδού Κρέμου αρ. 112 στην Καλλιθέα, σε οικονομικά αδύνατο δημότη.

Comments are closed.