Συνάντηση με τον Γιάννη Μουζάλα είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων για τα προβλήματα του κλάδου…

0
369

Συνεχίζεται η ενημέρωση των κοινοβουλευτικών κομμάτων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων.   
Στο πλαίσιο του κύκλου συναντήσεων με κόμματα και Βουλευτές, που έχει ξεκινήσει η Ομοσπονδία, προσπαθώντας να ενημερώσει για τα προβλήματα του κλάδου, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά την υγειονομική κρίση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Σπύρος Διαμαντόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας Ανδρέας Ανδρεόπουλος συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας και πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Μουζάλας ενημερώθηκε για τις απόψεις και τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων και δεσμεύτηκε για την προώθηση τους σε συνεργασία με τους καθ’ ύλην αρμόδιους, από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τους επαγγελματοβιοτέχνες, κ.κ. Ν. Παππά και Γ. Τσίπρα.

Ο Γιάννης Μουζάλας αναφέρθηκε σχετικά και στη προσωπική του σελίδα για την συνάντηση του  με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων δηλώνοντας τα εξής: «…Σε συνάντηση που είχα σήμερα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, συζητήσαμε τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου γενικά αλλά και ειδικότερα λόγω της πανδημίας του κορωνοίου.    
Ο κλάδος πλήττεται σοβαρά καθώς έχουν ανασταλεί πλήθος δραστηριοτήτων και ο κύκλος εργασιών τους έχει περιοριστεί δραματικά.    
Η Κυβέρνηση και κυρίως ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών καλείται να στέρξει τον κλάδο και να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματα τους που κυρίως αφορούν:    
1. Τη χορήγηση του έκτακτου επιδόματος των 550 ευρώ για τον Μήνα Μάιο    
2. Τη χορήγηση της επιστρεπτέας προκαταβολής χωρίς όρους και προϋποθέσεις    
3. Την άμεση αναστολή όλων των δανειακών υποχρεώσεων, δόσεων και ρυθμίσεων μέχρι τέλος του έτους και    
4. Τη μείωση ενοικίου 40%…»

Comments are closed.