Στο ίδιο έργο θεατές… Αγωνία για Μαρουκάκη

0
400

Από την κόλαση στο παράδεισο βρέθηκαν σε δύο δίλεπτα Ρόδος και Καλλιθέα με τους “κυανόλευκους” να μην καταφέρνουν να χαρούν την ανατροπή που είχαν πετύχει καθώς “κάηκαν” στα  επόμενα λεπτά από τα λάθη τους που εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλλίτερο τρόπο οι Ροδίτες που επανέλαβαν ότι είχαν κάνει και στο ματς του Α’ γύρου, να ανατρέψουν την ανατροπή.

Μέσα σε δυο λεπτά το σκορ από 1-0, έγινε 1-2 για την Καλλιθέα, όμως η Ρόδος πλήρωσε με τον ίδιο τρόπο τους παίκτες του Γιάννη Τάτση  και με γκολ που πέτυχαν οι παίκτες της στο 80’ και στο 82’, πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» σ’ ένα παιχνίδι με τρομερές διακυμάνσεις και συγκινήσεις.

Η Καλλιθέα ωστόσο εκτός από το παιχνίδι που έχασε και τους βαθμούς που απώλεσε αγωνιά και για τον αρχηγό της Ματθαίο Μαρουκάκη ο οποίος τραυματίστηκε στο 20‘ και αποχώρησε με φορείο εκτός του αγωνιστικού χώρου.

O Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ για την Ρόδο στο 47ο λεπτό για να απαντήσει ο Τσιντώνης με γκολ στο 76΄και στο 78ο λεπτό για το 1-2 της Καλλιθέας.

Τελικά οι Δελαπόρτας και Λίχτι στο 82΄και στο 83΄έκαναν την ανατροπή και έδωσαν τη νίκη στους Ροδίτες.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ  –  ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  3 – 2

ΣΚΟΡΕΡ: 47′ Αρναρέλλης (Ροδος)  – 76′ +78′ Τσιντώνης (Καλλιθέα) – 82′ Δελαπόρτας (Ρόδος) – 83′ Λίχτι (Ρόδος)

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καλλής, Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ (Βελιτζέλος): 

Πίτκας, Καψάλης, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας (87′ Μακρυδημήτρης), Μαρτσάκης (77′ Ρεβυθόπουλος), Νικολόπουλος (75′ Σουλάι), Τσίπρας, Αρναρέλλης, Σερέντιουκ (75′ Λίχτι).

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  (Τάτσης): 

Πάντος, Καλύβας, Κρητικός, Καντέ – (84′ Ενγκουέμ), Τσιντώνης, Μουσταφίδης (57′ Παντελίδης), Σταύρου, Μαρουκάκης (20′ λ.τ Καββαδίας), Χοτζάλι (57′ Καραγιάννης), Παπαγγελής, Στούπης (84′ Βασιλειάδης).

Comments are closed.