Στον Α.Ο.Κ. Φαλήρου οι 3 βαθμοί από το ματς με τη Θύελλα Μοσχάτου

Στον Α.Ο.Κ. Φαλήρου δόθηκαν οι τρεις βαθμοί από το ματς με τη Θύελλα Μοσχάτου που είχε γίνει στο γήπεδο των Τζιτζιφιών στις 17 Δεκεμβρίου 2022 και είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Τζιτζιφιών μετά το συγκεκριμένο αγώνα κατέθεσε ένσταση κατά της Θύελλας Μοσχάτου καθώς στη διάρκεια της αναμέτρησης φαίνεται να αγωνιζόταν με δύο μικρούς και όχι με τρεις όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά σε συνεδρίαση της εκδίκασε την ένσταση του Α.Ο.Κ. και ομόφωνα αποφάσισε να την κάνει δεκτή μηδενίζοντας τους Μοσχατιώτες και δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στους Τζιτζιφιώτες.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πειραιά

Στη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Π.  της  9.01.2023, για την εκδίκαση ένστασης του σωματείου Α.Ο.Κ.ΦΑΛΗΡΟΥ κατά του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  για τον μεταξύ τους αγώνα της 17/12/2022 που έγινε στο  γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ για το Πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Π. περιόδου 2022-2023»

Η Πειθαρχική Επιτροπή  ομόφωνα αποφάσισε

1. Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της, την ένσταση του σωματείου  «Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ»   κατά του σωματείου  ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   για τον μεταξύ τους αγώνα του Πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  της  17/12/2022

2. Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα  ΑΟ.Κ.ΦΑΛΗΡΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ   στις 17/12/2022 για το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πειραιά, υπέρ του σωματείου Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ  με τέρματα τρία (3) υπέρ έναντι μηδέν(0) του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

3. Από το σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  αφαιρούνται  επίσης τρείς (3) βαθμοί   από τον πίνακα βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που  μετέχει και του επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρα  23 παρ.9 του ΚΑΠ).

4. Εντέλλεται η κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ  (αρ. παρ. Νο 8685)

5. Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος

Comments are closed.