Στις 20 Αυγούστου τα vouchers για τους Παιδικούς Σταθμούς;

0
568

Χιλιάδες πολίτες που έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ) περιόδου 20232024 είναι στο… περίμενε για τα οριστικά αποτελέσματα.

φωτό αρχείου neakallithea.gr

Ωστόσο, θεωρείται θέμα ωρών για να ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ την ακριβή ημερομηνία των οριστικών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ η οποία σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ θα είναι η 20η Αυγούστου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΕΤΑΑ πριν από δύο ημέρες είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωνε ότι στις 20/8 θα έβγαιναν τα οριστικά αποτελέσματα, αλλά για άγνωστους λόγους μετά από λίγες ώρες την κατέβασε.

 η ανακοίνωση που κατέβηκε μετά από λίγες ώρες

Σε αναμονή λοιπόν και για την επισημοποίηση της ημερομηνίας για την οριστική ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Να σημειώσουμε ότι οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του voucher. Παράλληλα από το Πληροφοριακό Σύστημα θα δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης του voucher.

Η ΕΕΤΑΑ, ενημερώνει όλους τους αιτούντες, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων των αποτελεσμάτων (προσωρινών και οριστικών) στην ιστοσελίδα της, για το αποτέλεσμα της αίτησής τους. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr.

Comments are closed.