Στην τελική ευθεία για το 11ο «Kallithea Run»

0
249

Για 11η χρονιά ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου διοργανώνει την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, τον δημοφιλή αγώνα σε δημόσιο δρόμο «Κallithea Run».

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Καλλιθέας ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Το «Kallithea Run» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία που εξασφαλίζει η παρουσία τόσο των αθλητών και δρομέων όσο των γονέων και των παιδιών άνω των 12 ετών που συμμετέχουν στις διαδρομές των 2,5 km5 km και 10 km, οι οποίες  και είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, AIMS International και την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού, World Athletics.

Εγγραφές για τα 5 km και 10 km

Οι εγγραφές για τα 5 km και 10 km συνεχίζονται έως και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 μέσα από το www.kallithearun.gr και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Αγώνας με δωρεάν συμμετοχή

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και αγώνας 1 μίλι με δωρεάν συμμετοχή για αθλητές και αθλήτριες, που διαθέτουν δελτίο στον ΣΕΓΑΣ.

Εγγραφές στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου των 2,5 km

Αναφορικά με τον Λαϊκό αγώνα δρόμου 2,5 km, οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Ομαδικές εγγραφές

Οι ενδιαφερόμενοι για ομαδική συμμετοχή στον αγώνα θα πρέπει να αποστείλουν mail στο filathlitikoskallitheas@gmail.com προκειμένου να λάβουν την ειδική φόρμα ομαδικών εγγραφών και τις σχετικές πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για 4η χρονιά συνεχίζεται και η συνεργασία του «Kallithea Run» με το «Όραμα Ελπίδας», δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους δρομείς το επιθυμούν αλλά και στο κοινό, να συμμετέχουν στη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!».

Πληροφορίες – εγγραφές δρομέων και εθελοντών: 

www.kallithearun.gr

Νέα για τον αγώνα για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να ακολουθήσουν το «Kallithea Run» ακολουθώντας τα Social Media

  • Facebook: Kallithea Run
  • Instagram: kallithearun


Comments are closed.