Στην τελική ευθεία για το 10ο επετειακό «Kallithea Run»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η οργάνωση του 10ου επετειακού «Kallithea Run» καθώς σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου 2022 λήγει και τυπικά η προθεσμία των συμμετοχών στο δρομικό γεγονός που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο αγώνας ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε αθλητές αλλά και σε όλους τους φίλους του δρομικού κινήματος στο εσωτερικό της χωράς αλλά και διεθνώς ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

 Σε ότι αφορά τις εγγραφές στα 5 km και 10 km, καθώς και στα 2,5 km συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου 2022, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής ο αριθμός συμμετοχών για αναμβολίαστους έχει συμπληρωθεί.

Εγγραφή σε αγώνα

Αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ 

Δικαίωμα συμμετοχής (αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ)

Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και να διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!).

Οι ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης “Kallithea Run” με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή (την οποία μπορείτε να βρείτε στο σάιτ της διοργάνωσης) πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής. 

Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου 2022. Παρόλα αυτά οι εγγραφές μπορεί να κλείσουν νωρίτερα, εφόσον συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών.

Αγώνας δρόμου 5 χλμ

Βασικό Επίπεδο Εγγραφής – Κόστος Συμμετοχής – Παροχές

Το κόστος συμμετοχής είναι 12€ και περιλαμβάνει:

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

– Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές.

– Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

– Ιατρικές Υπηρεσίες

– Αναμνηστικό μετάλλιο

– Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής 

Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής – Κόστος Συμμετοχής – Παροχές (αγώνας δρόμου 5 χλμ)

Το κόστος συμμετοχής είναι 17€ και περιλαμβάνει τις παροχές του Βασικού Επίπεδου εγγραφής και επιπρόσθετα το T-shirt του Αγώνα.

Αγώνας δρόμου 10  χλμ

Βασικό Επίπεδο Εγγραφής – Κόστος Συμμετοχής – Παροχές

Το κόστος συμμετοχής είναι 14€ και περιλαμβάνει:

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

– Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές.

– Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

– Ιατρικές Υπηρεσίες

– Αναμνηστικό μετάλλιο

– Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής 

Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής – Κόστος Συμμετοχής – Παροχές (αγώνας δρόμου 10 χλμ)

Το κόστος συμμετοχής είναι 19€ και περιλαμβάνει τις παροχές του Βασικού Επίπεδου εγγραφής και επιπρόσθετα το T-shirt του Αγώνα.

Τρόποι Εγγραφής – Συμμετοχής (αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ)

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Α. Μέσω της ιστοσελίδας (online εγγραφή)

Β. Αυτοπροσώπως στα Γραφεία του Φιλαθλητικού Καλλιθέας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρ.Λαμπράκης” από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5.30-7.30 το απόγευμα, τηλ.: 210 9578388 και 6984282552.

Τρόποι Πληρωμής (αγώνες δρόμου 5 – 10 χλμ)

Α. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας κατά την on-line εγγραφή σας.

Β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην Alpha Bank.

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου

Αριθμ. Λογαριασμού: 993 00 2330 001622

IBAN: GR65 0140 9930 9930 0233 0001 622

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας και οπωσδήποτε πριν από το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό εγγραφή σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kallithearun.gr άμεσα.                                                                                ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 13.00) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ (αριθμοί συμμετοχής, chips, t-shirts).

Γ. Με μετρητά στα Γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5.30 – 7.30 το απόγευμα), τηλ.: 210 9578388 και 6984282552.


Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ

Δικαίωμα εγγραφής-συμμετοχής

Η συμμετοχή στον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου 2,5χλμ. επιτρέπεται σε όλους τους δρομείς έξι (6) ετών και άνω με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.   (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!).

Οι ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης “Τρέχοντας στην Καλλιθέα – Kallithea Run” με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή (την οποία μπορείτε να βρείτε στο σάιτ της διοργάνωσης www.kallithearun.gr.) πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής. 

Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Τρόποι Εγγραφής – Συμμετοχής

Οι Εγγραφές θα γίνονται μόνο μέσα από το site www.kallithearun.gr.  

Κόστος Συμμετοχής – Παροχές

Ο Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ. είναι δωρεάν και ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ:

– η υπηρεσία της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

– δίπλωμα συμμετοχής

– T-shirt

Παροχές του αγώνα

-Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

-Ιατρικές Υπηρεσίες

-Αναμνηστικό μετάλλιο

Comments are closed.