Στάθης Σοφιανίδης: «Ήταν υποχρέωσή μας»

0
741

Δεν είναι λίγες οι φορές στις οποίες έχει αποδείξει όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού πως δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Όπως συμβαίνει παγκοσμίως έτσι και εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι ενεργός στα κοινωνικά ζητήματα.

Όλος ο σύλλογος έχει μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα και πάντα όποτε συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από βοήθεια ο Ολυμπιακός δηλώνει «παρών».

Στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση οδεύει όλα αυτά τα χρόνια και η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επίσης είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας και βοηθούν όσους το έχουν ανάγκη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μαζέψει χρήματα μέσα από διάφορες εκδηλώσεις για ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Όπως και στο Μάτι πριν από έναν χρόνο είχαν δώσει το «παρών» στην περιοχή ως εθελοντές και είχαν βοηθήσει.

Έτσι και τώρα με τον κορονοϊό, η Θύρα 7 έφτιαξε 10 χιλιάδες μάσκες και τις μοίρασε σε όλη την Ελλάδα όπου υπήρχε μεγάλη ανάγκη.

Για την κίνηση αυτή μίλησε στην εφημερίδα Sportime ο υπεύθυνος του συνδέσμου των Misfits της Θύρας 7, Στάθης Σοφιανίδης. Ο οποίος έδωσε τις μάσκες της Θύρας 7 στον τομέα της καθαριότητας στην Καλλιθέα.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Καλλιθέα με τον συνδυασμό του Κώστα Ασκούνη, Προοπτική Ζωής, δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα για την κίνηση της Θύρας 7:

«Στη Θύρα 7 έχουμε αποδείξει την ευαισθησία μας σε κοινωνικά θέματα. Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας και μάλιστα πολύ ενεργό. Είδαμε ότι υπήρχαν ανάγκες από μάσκες και η ηγεσία της Θύρας 7 δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και είπε σε όλους μας να βοηθήσουμε!

Ήταν υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Σαν σύνδεσμος, επιλέξαμε να προσφέρουμε τις μάσκες που μας αντιστοιχούσαν στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας.

Αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Πάντα η Θύρα 7 είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είχαμε πάει και στο Μάτι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαστε δίπλα και σε όποιον αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και πρόβλημα υγείας. Έτσι λειτουργούμε όλα τα χρόνια».

Comments are closed.