Στάθηκε όρθια και συνεχίζει – (video)

0
470

Χωρίς νικητή έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ανάμεσα στους «κυανόλευκους» του Αιγάλεω και της Καλλιθέας.

Οι παίκτες και των δυο ομάδων αγωνίστηκαν σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Ωστόσο παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου διαχειρίστηκαν το παιχνίδι απέναντι στους αντιπάλους τους με σχετική ευκολία στην άμυνα επιλέγοντας παράλληλα την τακτική των αντεπιθέσεων που όμως δεν ευτύχησαν να δουν να καρποφορεί.

Το Αιγάλεω από την πλευρά του είχε κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων πλην όμως πέρα από ένα μακρινό σουτ, εξουδετέρωσε ο Στρέζος, δεν βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού οι οκτώ κίτρινες κάρτες (πέντε στους παίκτες της Καλλιθέας και δύο στου Αιγάλεω) καθώς και η αποβολή του Μανθάτη με δεύτερη κίτρινη.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ. Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ   –   ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ   0 – 0

Διαιτητές: Κατοίκος, Αραβίδης, Τσολακίδης 

ΠΑΕ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης): 

Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Καλύβας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (87′ Καθάριος), Δημητριάδης (53′ Τριμμάτης), Χοτζάλλι, Τσιλιγκίρης (64′ Τσίτσαρης), Αρναρέλλης

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Βόκολος): 

Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (62′ Ντιμίτριους), Μπουλούλης, Κύργιας, Ρέντζας, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Μουνιέ (70′ Χασαμπένκοβιτς), Μανθάτης

Τα κυριότερα Στιγμιότυπα

Οι Δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου

Comments are closed.