Σπ. Παπαδόπουλος: Η ΠΑΕ προσβάλλει την ιστορία της ομάδας μας, τους φιλάθλους της & την πόλη μας

0
717

Με εξώδικη διαμαρτυρία – σύσταση αλλά και με μια σκληρή ανακοίνωση αντέδρασε ο ερασιτέχνης Γ.Σ. Καλλιθέα στην «αυθαιρεσία» της ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα να εμφανιστεί στο φιλικό κόντρα στη Βέροια με μαύρη φανέλα και άλλο σήμα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Καλλιθέας στο πλαίσιο της προετοιμασίας έδωσε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Βέροιας με την ομώνυμη ομάδα (γνώρισε την ήττα με 1-0) όπου οι ποδοσφαιριστές της παρουσιάστηκαν με μαύρη εμφάνιση και μια αδιευκρίνιστη καρικατούρα ως σήμα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ερασιτέχνη αλλά και των φιλάθλων της.

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη δεν έμειναν μόνο στην ανακοίνωση αλλά προχώρησαν και σε νομικές ενέργειες με την διαμαρτυρία – σύσταση που απηύθηναν προς την ΠΑΕ καλώντας την αναθεωρήσει την πράξη της αυτή. 

Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη διαμαρτυρία – σύσταση, θα προχωρήσει σε περαιτέρω δικαστικές και διοικητικές ενέργειες.

Τέλος ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει η διαμαρτυρία, προειδοποιεί την ΠΑΕ πως αυθαιρεσίες και τετελεσμένα γεγονότα δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Αναλυτικότερα η Διαμαρτυρία – Σύσταση του Γ.Σ. Καλλιθέα προς την ΠΑΕ

Με θλίψη παρακολουθήσαμε τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα της 21/08/2022 μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και της ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και η ομάδα της πόλης μας, ιδρυτικός μέτοχος της οποίας είναι ο Σύλλογός μας, χρησιμοποίησε εμφάνιση που δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την 56χρονη (μόλις πρόσφατα , στις 18/08 γιορτάσαμε την γενέθλια ημέρας ίδρυσής μας) ιστορική διαδρομή της, με τα χρώματα και το σήμα της (εμφανίσθηκε με μαύρη εμφάνιση αντί της γνωστής στο πανελλήνιο κυανόλευκης καθώς και με ακατάληπτα σήματα, χωρίς οποιαδήποτε αναφορά στο πασίγνωστο και ιστορικό της σήμα με τα πέντε κόκκινα αστέρια).

Με την παρούσα εκφράζουμε την εντονότατη διαμαρτυρία μας για την ενέργειά σας αυτή, η οποία όχι μόνο παραβιάζει τις ισχύουσες διατάξεις, όχι μόνο παραβιάζει το καταστατικό της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας που έχετε ταχθεί να τηρείτε, αλλά προκαλεί και τη νοημοσύνη μας και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας.

Σε εκδήλωση της ύστατης προσπάθειάς μας ν’ αποφευχθούν δικαστικές και διοικητικές διαδικασίες που μόνο δυσμενείς συνέπειες θα έχουν για την ομάδα μας, σας ΚΑΛΟΥΜΕ ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, ν’ απόσχετε από κάθε ενέργεια που άμεσα ή έμμεσα προσβάλει την ιστορία της ομάδας μας, τους φιλάθλους της και την πόλη μας και ν’ αντιληφθείτε επιτέλους ότι τετελεσμένα και αυθαιρεσίες δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Comments are closed.