Σημαντική πρωτοβουλία με Ειδικό Σεμινάριο Ψυχολογίας για όλα τα παιδιά ….της Καλλιθέας

0
364

Ο Γ.Σ. Καλλιθέα σε συνεργασία με τον κ. Υφαντίδη Αχιλλέα, Ψυχολόγο και Επικοινωνιολόγο με εξειδίκευση στην Ψυχολογία των Αθλημάτων Υψηλής Απόδοσης, διοργανώνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους αθλητές και των τριών τμημάτων του (Ακαδημίες Ποδοσφαίρου , Ενόργανη Γυμναστική, Κλασικός Αθλητισμός) αλλά και για όλα τα παιδιά της πόλης που ενδιαφέρονται, ειδικό Σεμινάριο Ψυχολογίας με θέμα : “H έννοια του Αθλητικού ταλέντου και της ηγεσίας στην σύγχρονη εποχή”

Το ειδικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.30 μμ στον Κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ» (Γρ.Λαμπράκη 9).

Για την πρωτοβουλία του αυτή το Δ.Σ. του Γ.Σ.Καλλιθέα έχει προχωρήσει στην ενημέρωση τόσο του συνόλου των Σχολείων της Καλλιθέας όσο και των Αθλητικών Συλλόγων.

Για τους ενδιαφερόμενους θα μπορούν να ενημερώσουν για την παρουσία τους χρησιμοποιώντας το email του Συλλόγου: gskallithea1966@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Δημήτριο Μακρή στα τηλέφωνα : 2109414704 – 6944426083.

Το who is who του κ. Αχιλλέα Υφαντίδη

Ο Υφαντίδης Αχιλλέας είναι Ψυχολόγος και Επικοινωνιολόγος με εξειδίκευση στην Ψυχολογία των Αθλημάτων Υψηλής Απόδοσης. Είναι παράλληλα πιστοποιημένος Εκπαιδευτής μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και διπλωματούχος life coach.
Εργάζεται επί σειρά ετών ως ιδιώτης Ψυχολόγος και ως Επικοινωνιολόγος.

Παράλληλα είναι:

➢Επιστημονικός Συνεργάτης – Ψυχολόγος των Σχολών Προπονητών UEFA της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πάνω σε ζητήματα αθλητικής ψυχολογίας και επικοινωνίας

➢ Εκπαιδευτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης διδάσκοντας, ανάμεσα σε άλλα, σεμινάρια πάνω στα γνωστικά αντικείμενα της Διαχείρισης Εργασιακού Στρες, Διαχείρισης Συγκρούσεων, Τεχνικών Διαπραγμάτευσης, Ανάπτυξης Διοικητικών Ικανοτήτων και Ηγεσίας, Ορθής Επικοινωνίας, Ομαδικής Συνεργασίας, Λήψης Απόφασης.

➢ Σύμβουλος Ψυχολόγος ομάδων και αθλητών σε μία ευρεία γκάμα αθλημάτων

➢ Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών πάνω σε ζητήματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας στον Εθνικό Οργανισμό
Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ)

➢ Επιστημονικός Συνεργάτης στο «Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ» με σεμινάρια στις
συμμετέχουσες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου πάνω στα θεματικά αντικείμενα της Αθλητικής Ψυχολογίας και της Ορθής Επικοινωνίας Προπονητών, παιδιών – αθλητών και γονέων.

Επιπροσθέτως:

Συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων, ημερίδων αλλά και συνεδρίων που αφορούν την Ψυχολογία και την Επικοινωνία στον χώρο του Αθλητισμού
Είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου «ΠΑΣΑ στην ΨΥΧΗ, Θέματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας για Προπονητές, γονείς και ποδοσφαιριστές στις αναπτυξιακές ηλικίες» Εκδόσεις Sportbook, 2020, (μεταφρασμένο και στην αγγλική γλώσσα).

Ο Υφαντίδης Αχιλλέας στο διαδίκτυο:

LinkedIn: Achilleas Ifantidis High Performance Psychologist – Speaker – Author

Facebook: Achilleas Ifantidis – Psychologist of High Performance

web page: https://ifantidis-achilleas.com/ e-mail: ifaxis@yahoo.gr

Comments are closed.