Σεμνά και ταπεινά…

0
145

Ξεκινά το ροδίτικο αγωνιστικό διήμερο για την Καλλιθέα που στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 τίθεται αντιμέτωπη σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης»  με το Διαγόρα Ρόδου και τρείς μέρες μετά, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ρόδου σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου μέχρι στιγμής δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και με τις συνεχόμενες νίκες τους, πέντε τον αριθμό, προχωρούν δυνατά αλλά με χαμηλούς τόνους στο «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος χωρίς να βλέπουν μακρύτερα από το επόμενο παιχνίδι τους.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Διαγόρα δεν έχουν ξεκινήσει καλά και προέρχονται από μια ακόμη βαθμολογική απώλεια στην έδρα τους (ΟΦΙ 0-0) και κάθε επόμενο παιχνίδι για αυτούς είναι «γολγοθάς».

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της ΕΡΤ SPORTS έχει οριστεί να το διευθύνει ο κ. Παντελής Τζαμουτζαντώνης (Χίου) με βοηθούς τους κ.κ. Ισίδωρο Αρμακόλα (Κυκλάδων) και Ρουσλάν Ισακοβίδη (Λακωνίας), 4ος διαιτητής ο κ. Βασίλης Φίτσας (Πρέβεζας- Λευκάδας) και παρατηρητής ο κ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά).

Comments are closed.