Σήμερα στις 19:30 η κοινή συνεδρίαση των δύο Δημοτικών Συμβουλίων για το Παραλιακό Μέτωπο

0
173

Με ερωτηματικό να παραμένει η παρουσία ή μη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, η κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου.

Μέχρι πριν από λίγο το ρεπορτάζ αναφέρει πως καμμιά πλευρά, κύκλοι των δύο Δήμων και της Περιφέρειας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την παρουσία του κ. Πατούλη στη συνεδρίαση.

Ωστόσο η σημερινή συνεδρίαση, για την οποία η αρχική ημερομηνία άλλαξε μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη προκειμένου να παρευρεθεί σε αυτή, γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και μόνο δια ζώσης, χωρίς τηλεδιάσκεψη, στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου (Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως).

Στη συνεδρίαση που ως μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι «Συζήτηση για την πορεία του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες», αναμένεται να παρευρεθούν και να τοποθετηθούν εκτός των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου τόσο εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής όσο και Βουλευτές του Νοτίου Τομέα.

Comments are closed.