Σήμερα η συνάντηση της Διαπαραταξιακής με τη Δόμνα Μιχαηλίδου για το ΠΕΝ

0
203

Στις 14:00 σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, πραγματοποιείται η συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας σμε την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά την ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε συνάντηση με την υφυπουργό  από τη Διαπαραταξιακή  προκειμένου να ενημερωθεί για τα l τεκταινόμενα από την πλευρά της και να της ζητηθεί, σύμφωνα με την απόφαση, η επαναλειτουργία του, να διασφαλιστεί η εργασία του προσωπικού και να «ξεμπλοκαριστεί» η επιχορήγηση για το 2021.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του neakallithea.gr μέλη της Διαπαραταξιακής θα ζητήσουν την αντικατάσταση της προέδρου και του συνόλου των μελών του Δ.Σ. του ΠΕΝ από νέο Δ.Σ. στο οποίο τόσο το Υπουργείο όσο και η Περιφέρεια να ορίσουν μέλη- εκπροσώπους τους προκειμένου να υπάρχει αντικειμενική εικόνα για τις αποφάσεις και τη λειτουργία του ιδρύματος.

Οι προθέσεις της υφυπουργού δεν έχουν γίνει γνωστές με αποτέλεσμα να είναι ανοικτή κάθε εξέλιξη μετά τη συνάντηση της με τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. 

Comments are closed.