Ρεθυμνιώτικη ταλεντάρα ύψους 2.10 στα χέρια του Μάη Κωνσταντινίδη

0
605

Μια μεταγραφή γεμάτη υποσχέσεις πραγματοποίησε ο Έσπερος που κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του τον 17χρονο Σωτήρη Γκιουλέα.

Ο ταλαντούχος παίκτης που ανήκε στο Ρέθυμνο Cretan Kings ξεκίνησε από τις ακαδημίες, προπονητής της οποίας είναι ο Καλλιθεάτης Δημήτρης Μητρόπουλος, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζητήσει μπασκετική στέγη στην Αθήνα προκειμένου να συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές.

Οι άνθρωποι του Εσπέρου κινήθηκαν αστραπιαία και «έκλεισαν» τον ύψους 2.10 παίκτη που θα έχει την ευκαιρία να προπονείται ακριβώς δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση από την πλευρά των Εσπεριωτών που μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό για τον κόουτς Μάη Κωνσταντινίδη.

Για τη μεταγραφή του Σωτήρη Γκιουλέα στον ιστορικό Έσπερο ανακοίνωση εξέδωσε και το Ρέθυμνο Cretan Kings στην οποία αναφέρει ««To Ρέθυμνο Cretan Kings εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή του, Σωτήρη Γκιουλέα ο οποίος θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια με την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας, στο πρωτάθλημα της Β εθνικής, συνδυάζοντας το μπασκετ σε υψηλό επίπεδο και στις εθνικές κατηγορίες

Η ανακοίνωση του Π.Ο.Κ. Έσπερος

Ο φέρελπις Ρεθυμνιώτης μπασκετμπολίστας της ομάδας μας, Σωτήρης Γκιουλέας, συνεχίζει να εξελίσσεται και να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του ανάμεσα στους κορυφαίους της ηλικίας του

Ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ συνεχίζοντας την επένδυση του στα νέα παιδιά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον φοιτητή Σωτήρη ΓΚΙΟΥΛΕΑ. Ο Σωτήρης με ύψος 2 μέτρα και 10 εκατοστά αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και σαν Power Forward και σαν Center. Προέρχεται από την ακαδημία του Ρεθύμνου και θα ενισχύσει εκτός από το αντρικό τμήμα, το U21 και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας.

Σωτήρη σου ευχόμαστε καλή αρχή στις σπουδές σου και καλή χωρίς τραυματισμούς αγωνιστική χρονιά!!

Comments are closed.