Π.Ο.Κ. Έσπερος: Δευτέρα 30/8 ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες

0
383

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας «ΕΣΠΕΡΟΣ».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη πως θα υπάρχουν προνομιακές τιμές για τα παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών ενώ επισημαίνεται πως ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Περικλής Ταυρόπουλος θα έχει την εποπτεία των τμημάτων ανάπτυξης του Εσπέρου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ

Η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΟΚ Έσπερος ετοιμάζεται να δεχτεί τους αθλητές μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τη Δευτέρα 30/8 ξεκινούν οι εγγραφές, τις καθημερινές από τις 18:00 – 21:00 στα γραφεία μας, στο ανοιχτό γήπεδο Ελ Πάσο, έξω από την κύρια είσοδο του Δημοτικού σταδίου Καλλιθέας (Ψηλορείτου και Γρηγορίου Λαμπράκη).

Ειδικά για αγόρια και κορίτσια 4 έως 6 χρόνων που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ προβλέπονται προνομιακές συνδρομές.

Προπονήσεις με καταξιωμένους πτυχιούχους προπονητές. Από εφέτος μάλιστα ο προπονητής της ανδρικής μας ομαδας Περικλής Ταυρόπουλος θα εποπτεύει με τους συνεργάτες του και το παιδικό τμήμα έχοντας ως μέλημα την γενικότερη ανάπτυξη του προγράμματος μπάσκετ του ‘Εσπερου.

Θα τηρούνται φυσικά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Comments are closed.